Kategoria

 • Fredman
 • Fredmanin hallitukseen ja johtoon uutta vahvistusta

  Fredman-konserni on nimittänyt uudeksi henkilöstöpäälliköksi Sari Altosen sekä Fredman Keittiötuotteet-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi Peter Nymanin. Sari ja Peter kuuluvat Fredman-konsernin johtoryhmään ja molemmat aloittivat tehtävissään 1.elokuuta. Samaan aikaan Fredman-konsernin hallituksen jäsenenä aloitti myös investointipankkiiri Sami Miettinen.

  Sari Altosella on pitkä ja monipuolinen kokemus HR-tehtävistä niin tuotannon työntekijöiden kuin asiantuntijaorganisaation tukemisessa. Sari tulee tehtävään Fazerilta, jossa hän toimi 20 vuoden ajan HR-tehtävissä eri liiketoimintojen parissa.

  Sari Altonen

  Peter Nyman on toiminut lukuisissa myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävissä mm. Georgia Pacific Nordicissa, Haltilla ja Sinebrychoffilla. Edellisessä tehtävässään ennen Fredmania, Peter toimi Essity Finland Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2016 lähtien.

  Peter Nyman

  —Sari ja Peter ovat molemmat alansa huippuosaajia sekä heillä on kokemusta meitä isommista yrityksistä ja niiden toimintatavoista. Mahtavaa, että saimme Sarin ja Peterin kasvumatkallemme, sanoo Fredmanin toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg.

  Fredmanin hallituksen jäseneksi nimitetty Sami Miettinen on tehnyt pitkän uran Lontoossa, ja hän on työskennellyt jättipankeissa kuten Credit Suisse, SEB ja Royal Bank of Scotland. Nykyisin hän on osakkaana Translink Corporate Finance -investointipankissa.

  Sami Miettinen

  —Taustansa puolesta Samilla on vankka talous- ja rahoitusosaaminen, mutta myös vahva ohjelmistopalveluiden liiketoiminnan ymmärrys sekä hän on menestyneesti rakentanut ja kasvattanut uusia liiketoimintoja. Häntä kiehtoo mm. hieman katseilta piilossa olevan ammattilaiskeittiöiden SaaS-ohjelmistoalustamme kasvun vauhdittaminen, valottaa Peter Fredman, omistajayrittäjä ja Fredmanin hallituksen puheenjohtaja.

  Lue myös:

  Tubettava investointipankkiiri Sami Miettinen aloitti uransa unideprivaatiolla, Lontoossa hän oppi kierrättämään harrastuksia (Kauppalehti 1.8.2022)

  Fredman täyttää 25 vuotta: muutos kotikeittiöissä näkyy tavoissa ja taidoissa

  Fredmanin ensimmäinen vastuullisuuskatsaus on julkaistu

  Fredman tukee tulevaisuuden keittiöammattilaisia Taitaja2023 -kilpailussa

  Kuva: Taitaja2022 kokkilajin voittajat Saku Karstila ja Lauri Tiilikainen Ammattitaidon SM-kilpailuissa kilpailee tänä vuonna 398 ammatillista opiskelijaa 47 kilpailulajissa. Taitaja2023...

  Lue lisää
  Fredmanin vastuullisuuskatsaus 2022 on julkaistu: Hyvää kehitystä ennalta-arvaamattomana vuotena

  Fredman Group Oy:n vastuullisuuskatsaus vuodelta 2022 on julkaistu. Katsaus kertoo Fredmanin vuodesta ja perheyrityksen vastuullisuustyöstä, -teoista ja -tavoitteista. Vuosi 2022...

  Lue lisää