Kategoria

 • Fredman
 • Fredmanin hallitukseen ja johtoon uutta vahvistusta

  Fredman-konserni on nimittänyt uudeksi henkilöstöpäälliköksi Sari Altosen sekä Fredman Keittiötuotteet-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi Peter Nymanin. Sari ja Peter kuuluvat Fredman-konsernin johtoryhmään ja molemmat aloittivat tehtävissään 1.elokuuta. Samaan aikaan Fredman-konsernin hallituksen jäsenenä aloitti myös investointipankkiiri Sami Miettinen.

  Sari Altosella on pitkä ja monipuolinen kokemus HR-tehtävistä niin tuotannon työntekijöiden kuin asiantuntijaorganisaation tukemisessa. Sari tulee tehtävään Fazerilta, jossa hän toimi 20 vuoden ajan HR-tehtävissä eri liiketoimintojen parissa.

  Sari Altonen

  Peter Nyman on toiminut lukuisissa myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävissä mm. Georgia Pacific Nordicissa, Haltilla ja Sinebrychoffilla. Edellisessä tehtävässään ennen Fredmania, Peter toimi Essity Finland Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2016 lähtien.

  Peter Nyman

  —Sari ja Peter ovat molemmat alansa huippuosaajia sekä heillä on kokemusta meitä isommista yrityksistä ja niiden toimintatavoista. Mahtavaa, että saimme Sarin ja Peterin kasvumatkallemme, sanoo Fredmanin toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg.

  Fredmanin hallituksen jäseneksi nimitetty Sami Miettinen on tehnyt pitkän uran Lontoossa, ja hän on työskennellyt jättipankeissa kuten Credit Suisse, SEB ja Royal Bank of Scotland. Nykyisin hän on osakkaana Translink Corporate Finance -investointipankissa.

  Sami Miettinen

  —Taustansa puolesta Samilla on vankka talous- ja rahoitusosaaminen, mutta myös vahva ohjelmistopalveluiden liiketoiminnan ymmärrys sekä hän on menestyneesti rakentanut ja kasvattanut uusia liiketoimintoja. Häntä kiehtoo mm. hieman katseilta piilossa olevan ammattilaiskeittiöiden SaaS-ohjelmistoalustamme kasvun vauhdittaminen, valottaa Peter Fredman, omistajayrittäjä ja Fredmanin hallituksen puheenjohtaja.

  Lue myös:

  Tubettava investointipankkiiri Sami Miettinen aloitti uransa unideprivaatiolla, Lontoossa hän oppi kierrättämään harrastuksia (Kauppalehti 1.8.2022)

  Fredman täyttää 25 vuotta: muutos kotikeittiöissä näkyy tavoissa ja taidoissa

  Fredmanin ensimmäinen vastuullisuuskatsaus on julkaistu

  Blogi: Toimittaja-arvioinnit vastuullisen hankinnan kulmakivenä Fredmanilla

  Kaarina Kiema | 27.11.2023 Fredmanilla on laaja verkosto raaka-aine- ja tavarantoimittajia eri puolilta maailmaa, ja toimittajien toimittajat ulottuvat vielä laajemmalle....

  Lue lisää
  Suomalaista leivinpaperia myydään maailmalle kiihtyvällä tahdilla

  Kotikokkauksen huippusesonki on käsillä ja leivinpaperi on yksi sesongin käytetyimmistä tuotteista. Viime vuonna keittiötuotteita valmistavan Fredmanin tehtaalta lähti maailmalle yli...

  Lue lisää