Voita festariliput itsellesi ja ystävällesi!

Osastollamme yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kiertueen päätteeksi 200 € arvoisen lippu.fi lahjakortin tapahtumaelämyksiin.

Täytä yhteystietosi

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
KILPAILUN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ
Fredman Professional Kitchen Oy, Y-tunnus 2743819–2, osoite: PL 2, 02601 Espoo (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fredman”).

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?
Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat vuoden 2024 Taste&inspirations -kiertueelle osallistujat, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?
Kampanja alkaa 5.3.2024 ja päättyy 23.5.2024. Osallistut arvontaan täyttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi verkkosivuilla olevaan kampanjalomakkeeseen.

Kaikkien osastollamme yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan Lippu.fi-lahjakortti tapahtumaelämyksiin. Palkinnon arvo on 200 euroa. Voittaja arvotaan kiertueen päätyttyä 24.5.2024.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon viiden päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fredmanilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Fredmanilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fredmanin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Fredman käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Fredman saa käsitellä ja käyttää kilpailuun osallistuvien tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fredmanin tietosuojaselosteesta verkkosivuiltamme.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fredman vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fredmanin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fredmanin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fredman ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Fredman ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fredman pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.