Vaalimme kotimaista työtä

Kunnia-asioina luotettavuus ja kotimaisuus

61 % tuotteistamme valmistetaan tehtaallamme Raumalla. Työllistämme Suomessa 86 ihmistä. Automatisoimme tuotantoamme vuosittain, jotta tuotteemme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja pystymme pitämään työpaikat kotimaassa. Meille on tärkeää edistää suomalaista työtä ja suosia kotimaista myös hankinnoissa. Maksamme verot Suomeen.

Kumppaneiden kanssa korkeaan toimitusvarmuuteen

Kaikkien kumppaneidemme täytyy täyttää laatuun, toimituksiin sekä vastuullisuuden eri osa-alueisiin liittyvät vaatimukset. Lisäksi meillä on erityisvaatimuksia elintarviketurvallisuuteen liittyen; me muun muassa auditoimme kumppanit, joilla ei ole omaa elintarviketurvallisuussertifikaattia (ISO 22000 tai vastaava).

Kuituliina esimerkkinä yhteistyöstä paikallisten yritysten kanssa

Kuituliinamme on yksi ammattikeittiöiden suosikkituotteista. Se on hyvä esimerkki yhteistyöstä, jota teemme satakuntalaisten yritysten kanssa.

Kuituliinan raaka-aine tulee Nakkilasta, lopputuotteen valmistus ja pakkaus tapahtuvat tehtaallamme Raumalla ja kauttualainen kuljetusliike kuljettaa tuotteet asiakkaille. Meillä on noin 70 kotimaista kumppania, ja niistä noin joka kolmas on satakuntalainen yritys.