Take away -kartonkirasiat KOLMIOLEIville,
patongeille, salaateille ja lounaille

Take away -kartonkirasiat ovat erinomainen valinta salaateille ja voileiville, sekä muille vitriinituotteille. Salaatit, wrapit, voileivät ja patongit näyttävät houkuttelevilta ikkunallisissa rasioissa.

Valikoimissamme on ikkunallisia ja umpinaisia rasioita. Voit valita joko käsin suljettavan tai koneella suljettavan rasian. Pakkauksen saumaus koneella säästää aikaa ja tekee rasiasta erittäin tiiviin.

Toteutamme myös kartonkisia rasioita haluamallanne painatuksella.

Fredman take away -rasiat ja rasiansuljentalaitteen käyttö

Saumaa kartonkiset rasiat helposti ja tiiviisti Fredmanin TP11-rasiansuljentalaitteella.

UUSI TRENDIKÄS KUVIOITU MALLISTO!

take-away-mallisto-kuvioitu-fredmanFredmanin Comple take away -mallistoon kuuluvat tuotteet ovat saatavilla jatkossa myös kauniisti kuvioituna. Lue lisää tästä.

TUTUSTU JA OSTA TAKE AWAY -KARTONKIRASIAT

Fredman verkkokauppaan

Rasvaa ja kosteutta kestävät kartonkirasiat

Kartonkirasiat kestävät kosteutta ja rasvaa ainutlaatuisen sisäpinnan ansiosta. Erityisen kestävän rasioista tekee se, että rasioiden sisäpinta on kokonaan laminoitu ja myös saumaton.

Laminoinnin ansiosta rasia on tiiviimpi, tuoden elintarvikkeelle lisää säilytysaikaa. Rasiat ovat saatavilla myös biohajoavalla laminoinnilla.

TUTUSTU MYÖS RASIANSULJENTALAITTEISIIN

SULJE TAKE AWAY -PAKKAUkSET RASIANSULJENTALAITTEELLA

Rasioiden saumaus helppokäyttöisellä suljentalaitteella säästää aikaa keittiössä. Rasiat asetetaan laitteeseen, jonka jälkeen saumaus ja kalvon katkaisu sujuu lähes automaattisesti.

Tutustu

KROKOPUSSIT JA -SAUMAAJA

Krokopussit ja -saumaaja täydentävät take away -pakkausvalikoimaasi.

Lue lisää

KROKOLLA MONIPUOLISUUTTA PAKKAAMISEEN

Kartonkinen kääre tukee patonkia ja auttaa säilyttämään tuotteen hyvänä myös kuljetuksen ajan. Läpinäkyvä krokopussi suojaa tuotetta ja parantaa ruokaturvallisuutta.

Tutustu Fredmanin muihin ruoan kuljetusratkaisuihin

Tutustu Kuljetus-konseptiin

Fredman Group