Vastuullisuus

Kannustamme vastuullisiin valintoihin keittiöissä

Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ympäristö, sidosryhmät ja lainsäädäntö huomioiden. Vastuullisuustyömme painottuu toimintamme kannalta kolmeen olennaiseen teemaan: kotimaiseen työhön, vastuullisiin raaka-aineisiin ja hyvinvoivaan henkilöstöön.

Vastuullisuus on osa jokaisen työntekijämme tekemistä, ja sitä ohjaa konsernissa vastuullisuusjohtaja. Toimintatapamme kiteytyy sanontaan: ”Kun tulet tietoiseksi, tulet vastuulliseksi” ja sen mukaan pyrimme jokainen toimimaan omalla kohdallamme.

Visio: vain kierrätettäviä tuotteita 2030

Asetimme vuonna 2018 itsellemme kunnianhimoisen tavoitteen: vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Tärkeässä roolissa tavoitteeseen pääsemisessä on tiivis yhteistyö raaka-ainetoimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa. Nykyisin 53 % tuotteistamme on kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Olemme sitoutuneet tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteista erityisesti neljää toimintamme ja sidosryhmiemme kannalta olennaisinta SDG-tavoitetta. Nämä tavoitteet nivoutuvat yhteen vastuullisuustyömme kolmen pääteeman kanssa.

Vastuulliset raaka-aineet – luonnonvaroja kunnioittaen

Lue lisää

Panostamme hyvinvoivaan henkilöstöön

Lue lisää

Vaalimme kotimaista työtä

Lue lisää

Tutustu Fredmanin vastuullisuuskatsaukseen 2022

Lataa