Vastuullisuus

Kannustamme vastuullisiin valintoihin keittiöissä

Fredman Group on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ympäristö, sidosryhmät ja lainsäädäntö huomioiden. Vastuullisuus on osa jokaisen työntekijämme tekemistä, ja sitä ohjaa konsernissa vastuullisuusjohtaja. Toimintatapamme kiteytyy sanontaan: ”Kun tulet tietoiseksi, tulet vastuulliseksi” ja sen mukaan pyrimme jokainen toimimaan omalla kohdallamme.

Visio: vain kierrätettäviä tuotteita 2030

Asetimme vuonna 2018 itsellemme kunnianhimoisen tavoitteen: vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Jotta tavoitteesta tulee totta, etsimme tuotteillemme uusia materiaaleja, kuten biohajoavia tai kierrätettäviä vaihtoehtoja. Teemme tiivistä yhteistyötä raaka-ainetoimittajien ja asiakkaiden kanssa. Elinkaarianalyyseillä sekä kattavilla käyttötesteillä yhteistyössä läheisten asiakkaiden kanssa varmistamme, että uudet ratkaisut ovat toiminnallisesti nykyisten tasolla eivätkä kokonaispäästöt kasva.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Olemme sitoutuneet tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (Sustainability Development Goals, SDG) erityisesti neljää toimintamme ja sidosryhmiemme kannalta olennaisinta SDG-tavoitetta.

Vastuulliset raaka-aineet – luonnonvaroja kunnioittaen

Lue lisää

Panostamme hyvinvoivaan henkilöstöön

Lue lisää

Vaalimme kotimaista työtä

Lue lisää

Tutustu Fredmanin vastuullisuuskatsaukseen

Lataa