Kategoria

 • Ammattilaisille
 • Festarikausi alkaa: vastuullinen ruokapakkaus vahvistaa brändiä

  Kesän ulkotapahtumissa ruoalla on merkittävä rooli onnistuneen tapahtumaelämyksen luomisessa. Ruokien tarjoilurasialla on merkitystä osana kokonaisuutta. Pakkauksen valinta kertoo myös yrityksen arvoista.

  Festariruokaan soveltuvaan elintarvikepakkaukseen kohdistuu useita laatuvaatimuksia, jotta ruoan maku, ulkonäkö ja ruokaturvallisuus ovat mintissä. Pakkauksen vastuullisuus on myös ensiarvoisen tärkeää, yhtä lailla tiedostavien tapahtumavieraiden kuin ympäristön näkökulmasta.

  Oman ruokatuotteen ja brändin arvoa voi nostaa huomioimalla nämä seikat elintarvikepakkausta valitessa sekä hyödyntämällä pakkaus omaa viestiä vahvistavana markkinointikanavana.

  Fredmanin kartonkinen ja kierrätettävä “festarivuoka” on kehitetty tähän tarkoitukseen. Fredmanin kevään 2024 uutuuteen, Comple®-festarivuokaan on painatettu tyylikäs ruoka-aiheinen kuvitus, joka kertoo pakkauksen vastuullisuudesta. Festarivuoka yhdistää tyylikkään designin ja vastuullisuuden.

  Fredmanin festarivuoka, kuten muutkin Comple®-sarjan kartonkivuoat, täyttää nämä laatu- ja vastuullisuusvetoiset valintakriteerit. Yksi vuokien käytännön etu on korkea lämmönkesto (-40ºC – +200ºC 30 min. ajan), mahdollistaen annosten lämmityksen vuokineen uunissa. Comple®-sarjan vuoat tulevat omalta tehtaaltamme Raumalta.

  4 vinkkiä – valitse brändiäsi tukeva elintarvikepakkaus festariruokiin näin:

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit Selvitimme kesäjuhlien kahvipöytätarjoilujen suosikit ja inhokit. Kyselyn vastaajat kertoivat, mitä herkkuja...

  Lue lisää
  Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas Wickström on nimitetty Fredmanin hallituksen jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta...

  Lue lisää