Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva

Fredman iso leivinarkki

Leveämpään uuniin sopiva kotimainen Fredman iso leivinarkki on kooltaan 40 cm x 50 cm. Tuote sopii myös tavalliselle uuninpellille silloin, kun tarvitaan leivinpaperia, joka yltää myös pellin reunalle.

Fredman leivinpaperi on valkaisematonta, molemmin puolin silikonoitua rasvatiivistä paperia. Silikonin ansiosta paistokset eivät tartu kiinni leivinpaperiin. Leivinpaperin avulla suojaat uunipeltisi- ja vuokasi, korotat tarvittaessa irtopohjavuoan reunoja, valmistat kääretorttuja ja paljon muuta.

Näin käytät Fredman leivinpaperia turvallisesti: Pakkaus sisältää 18 kpl 40 x 50 cm kokoista valmista arkkia. Leivinpaperin lämmönkesto heikkenee ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Varmista, ettei leivinpaperi pääse kosketuksiin uunin seinämien tai vastusten kanssa ja syty palamaan. Leivinpaperia ei saa myöskään koskaan laittaa suoraan uunin pohjalle. Pidä uuni puhtaana, sillä uuniin kertynyt lika ja rasva voivat sytyttää paperin.

Suomessa valmistetuille Fredman leivinpapereille on myönnetty Avainlippu-tunnus ja ympäristöystävällisyydestä kertova Joutsenmerkki sekä PEFC-sertifikaatti, joka osoittaa, että tuotteen puuraaka-aine tulee kestävästi hoidetuista metsistä. Valmistuksessa ei ole käytetty fluori- eikä kloorikemikaaleja.

Käytetyn leivinpaperin voi kompostoida. Pakkaus kierrätetään kartonginkeräykseen.

Määrä:18 arkkia

Tuotteen mitat:40 x 50 cm

Tuotteet materiaali:Valkaisematon silikonoitu paperi

Tuotteen kierrätys:Komposti

Pakkausmateriaali:Kartonki

Pakkauksen kierrätys:Kartonkikeräys