Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva

Fredman iso leivinarkki

Leveämpään uuniin sopiva kotimainen Fredman iso leivinarkki on kooltaan 40 cm x 50 cm. Tuote sopii myös tavalliselle uuninpellille silloin, kun tarvitaan leivinpaperia, joka yltää myös pellin reunalle.

Leivinpaperin avulla suojaat uunipeltisi- ja vuokasi, korotat tarvittaessa irtopohjavuoan reunoja, valmistat kääretorttuja ja paljon muuta. Kurkkaa resepteistä lisää inspiraatiota. Suomessa valmistetuilla Fredman leivinpapereille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta kertovat Joutsenmerkki ja PEFC-sertifikaatti. PEFC-metsäsertifiointi tarkoittaa, että metsiä hoidetaan kestävästi ja hyvin. Käsitteellä ”hyvin hoidettu metsä” tarkoitetaan sitä, että metsää hoidetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Vakiintuneen käsityksen mukaan tämä tarkoittaa, että metsien hoito on ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää eikä tulevien sukupolvien elämisen mahdollisuuksia pysyvästi heikennetä.

Näin käytät Fredman leivinpaperia turvallisesti: Käytä levinpaperia vain kerran ja kierrätä se käytön jälkeen ohjeiden mukaan. Leivinpaperin lämmönkesto heikkenee ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Varmista, ettei leivinpaperi pääse kosketuksiin uunin seinämien tai vastusten kanssa ja syty palamaan. Leivinpaperia ei saa myöskään koskaan laittaa suoraan uunin pohjalle. Pidä uuni puhtaana, sillä uuniin kertynyt lika ja rasva voivat sytyttää paperin. Fredman leivinpaperi on valkaisematonta, molemmin puolin silikonoitua rasvatiivistä pergamiinia, jonka voi kompostoida. Valmistuksessa ei ole käytetty fluori- eikä kloorikemikaaleja. Pakkauksen kierrätät kartonginkeräykseen. Leivinpaperin voi laittaa biojätteen sekaan, vaikka siinä on silikonointi molemmin puolin. Silikoni-pinnoitteena käytetty silikaatti hajoaa luonnossa SiO2:ksi (silika eli hiekka), CO2:ksi (hiilidioksidi) ja H2O (vesi). Hajoaminen tapahtuu kotikompostiolosuhteissa alle 6 kuukaudessa.

Määrä:18 arkkia

Tuotteen mitat:40 x 50 cm

Tuotteet materiaali:Valkaisematon silikonoitu paperi

Tuotteen kierrätys:Komposti tai biojäte

Pakkausmateriaali:Kartonki

Pakkauksen kierrätys:Kartonkikeräys