Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva

Fredman leivinrulla, 38cm x 10m

Kotimainen Fredman leivinrulla on keittiön moniottelija ja sopii sekä ruoanvalmistukseen että leivontaan. Fredman leivinpaperi on valkaisematonta, molemmin puolin silikonoitua rasvatiivistä paperia. Silikonin ansiosta paistokset eivät tartu kiinni leivinpaperiin. Leivinpaperin avulla suojaat uunipeltisi- ja vuokasi, korotat tarvittaessa irtopohjavuoan reunoja, valmistat kääretorttuja ja paljon muuta.

Näin käytät Fredman leivinpaperia turvallisesti: Leivinrullapakkauksissa on katkaisua helpottava leikkuuterä sekä käyttöä sujuvoittavat päätyhahlot. Leivinpaperin lämmönkesto heikkenee ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Varmista, ettei leivinpaperi pääse kosketuksiin uunin seinämien tai vastusten kanssa ja syty palamaan. Leivinpaperia ei saa myöskään koskaan laittaa suoraan uunin pohjalle. Pidä uuni puhtaana, sillä uuniin kertynyt lika ja rasva voivat sytyttää paperin.

Suomessa valmistetuille Fredman leivinpapereille on myönnetty Avainlippu-tunnus ja ympäristöystävällisyydestä kertova Joutsenmerkki sekä PEFC-sertifikaatti, joka osoittaa, että tuotteen puuraaka-aine tulee kestävästi hoidetuista metsistä. Valmistuksessa ei ole käytetty fluori- eikä kloorikemikaaleja.

Käytetyn leivinpaperin voi kompostoida*. Pakkaus kierrätetään kartonginkeräykseen.

* Leivinpaperimme ovat läpäisseet EN 13432 -standardin mukaisen kompostoituvuustestauksen, mutta noudatathan paikallisia jätteenkäsittelyohjeita.

Määrä:10m

Tuotteen mitat:38cm x 10m

Tuotteet materiaali:Valkaisematon silikonoitu paperi

Tuotteen kierrätys:Komposti

Pakkausmateriaali:Kartonki

Pakkauksen kierrätys:Kartonkikeräys