KOTIPIZZA HALUAA OLLA SUOMEN RUOKATURVALLISIN RAVINTOLAKETJU – APUNA FREDMAN PRO

6.6.2017

Kotipizza Oyj on päättänyt panostaa merkittävästi ruokaturvallisuuteen osana vastuullisuusohjelmaansa. Kumppaniksi on valittu Fredman Professional Kitchen Oy, jonka digitaalinen Fredman Pro -palvelu automatisoi omavalvonnan rutiinit, säästää runsaasti aikaa ja poistaa Kotipizza-yrittäjien keittiöistä turhat paperit ja kansiot. Fredman Pro otetaan käyttöön kaikissa ketjuun kuuluvissa ravintoloissa vuoden 2017 aikana.

 

Yrittäjät ottaneet Fredman Pron hyvin vastaan

Kotipizza on sitoutunut parantamaan maailmaa pizza kerrallaan. Tärkeä osa vastuullista liiketoimintaa on asiakkaiden ruokaturvallisuudesta huolehtiminen, mikä edellyttää oikeaa asennetta, turvallisia työtapoja ja parhaita työvälineitä.

– Kotipizza haluaa olla Suomen ruokaturvallisin ravintolaketju. Fredman Pro -palvelun käyttöönotto on keskeisessä roolissa tavoitteemme toteuttamisessa, sanoo Tommi Tervanen, Kotipizza Oyj:n toimitusjohtaja.

Fredman Pro on ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan rutiinien automatisoimiseen Suomessa kehitetty palvelu. Sen päätarkoitus on varmistaa ruokaturvallisuus ammattikeittiöissä.

Täysin laiteriippumaton ja skaalautuva palvelu sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Palvelun avulla aikaa vievät omavalvonnan rutiinit automatisoidaan, mittausdata tallentuu antureista suoraan pilvipalveluun ja riskitilanteista saadaan hälytykset tekstiviestinä tai sähköpostitse. Henkilökunta saa muistutukset keittiön päivittäisistä tehtävistä mobiililaitteeseen, jolla myös kuitataan tehtävät hoidetuksi. Tuloksena keittiöstä poistuvat kynät ja ruutulehtiöt, aikaa säästyy ja ruokahävikin määrä vähenee. Prosessiin voi tutustua videolla osoitteessa www.fredmangroup.com/tarinat

– Yrittäjämme ovat ottaneet Fredman Pron erittäin hyvin vastaan. Ketjun kannalta omavalvonnan rutiinien automatisointi parantaa raportointia ja selkeyttää toimintaa, Tervanen jatkaa.

– Kotipizzan kanssa solmittu sopimus vahvistaa näkemystämme siitä, että Fredman Pro on vastaus monen yrittäjän ja ravintolaketjuja johtavien tarpeisiin. Olemme iloisia voidessamme tuoda suomalaista teknologiaosaamista ruokaturvallisuuden edistämiseksi, sanoo johtaja Markku Lukkari Fredman Professional Kitchen Oy:stä.

 

Lisätiedot: toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Kotipizza Oyj, puh. 050 525 6472 tai johtaja Markku Lukkari, Fredman Professional Kitchen Oy, puh. 0500 682 605, www.fredmanpro.com

 

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2016 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2016 oli 89,9 miljoonaa euroa. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2016 oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.

 

Fredman Professional Kitchen Oy kuuluu Fredman Groupiin, joka tavoittelee täydellistä keittiötä ja taistelee parhaiden makujen puolesta. Fredmanin työvälineet, kuten Carita-liinat, Comple-ateriapalvelujärjestelmä ja Elmukelmu, tunnetaan kaikissa suomalaisissa ammattikeittiöissä. Asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetty Fredman Pro on mukana sadoissa ammattikeittiöissä tehostamassa keittiön johtamista ja omavalvontaa. Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 25 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 75 henkilöä.

Fredman Group