Fredmanilaiset – Jori Lukkari

19.2.2020

Me Fredmanilaiset emme tavoittele kuuta taivaalta, mutta täydellistä keittiötä kyllä. Olemme ruokaturvallisuuden ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Yhdistämme tietoa, teknologiaa ja monipuolista ammattitaitoa parhaiden makujen puolesta.


 

Henkilökunta on kuninkaampi

Ilman osaavaa, ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilökuntaa voisimme yhtä hyvin tavoitella kuuta taivaalta, joten halusimme antaa puheenvuoron meidän Fredmanilaisille. Fredmanilaiset-blogikirjoitussarjan aloittaa Fredman Professional Kitchenin operatiivinen johtaja, Jori Lukkari.

Mikä on roolisi Fredmanilla?

Toimin operatiivisena johtajana Fredmanilla. Vastuullani on Professional Kitchenin Suomen ja Baltian HoReCa-myynti. Lisäksi toimin myyntiorganisaation ja asiakaspalvelun esimiehenä. Lisäksi saan palvella arkisin n. 20 valtakunnallista suomalaista toisiinsa nähden erilaista HoReCa-alan ketjua. Tehtäväni on tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta asiakkaillemme, sekä auttaa asiakkaita valitsemaan juuri heille oikeat Fredman-konseptituotteet ja Food Tech -palvelut.

Paras muisto Fredmanilla työskentelystä?

Kymmenen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua niin paljon ja olen keräänyt lukuisia parhaita muistoja, että on vaikea laittaa niitä järjestykseen. Jos kuitenkin saan valita jonkun hetken valitsen sellaisen kohtaamisen ja tunteen, jossa asiakas kertoo minulle miten palvelumme on auttanut heitä onnistumaan omassa arjessa ja asiakkaan asiakas on kokenut sen mullistavana. Parasta siinä hetkessä oli se, että sain olla mukana rakentamassa tätä kokonaisuutta yhdessä asiakkaan kanssa. Paras muisto kiteytyy siihen, että omalla työllä on jollekin merkitystä.

Mitä kehitystä uskot näkeväsi tuotteissamme ja/tai palveluissamme kuluvan vuoden aikana?

Uskon, että tuotteidemme ja palveluidemme muotoilu ja design kokevat suuren kehitysaskeleen tämän vuoden aikana. Fredman-brändi vahvistuu ja näkyy entistä enemmän. Lisäksi tuomme markkinoille sellaisia ratkaisuja ja palveluita, jotka tukevat yrityksemme vahvaa kasvustrategiaa.

Mitä ylivertainen asiakaskokemus sinulle tarkoittaa ja mitkä ovat mielestäsi työkalut sen saavuttamiseen?

Ylivertainen asiakaskokemus on mieleenpainuva hetki, jonka muistaa vuosienkin päästä. Ylivertainen asiakaskokemus on hyvin henkilökohtainen kokemus, jonka haluaa jakaa muillekin, koska se tuo sekä kokijalleen, että kokemuksen jakaneelle merkityksellisyyttä. Mieleenpainuvan asiakaskokemuksen haluaa kokea uudelleen ja uudelleen. Ylivertaiseen asiakaskokemukseen ei ole yhtä työkalua millä sen voi saavuttaa. Parhaat työkalut muodostuvat mielestäni monesta kokonaisuudesta.

Isääni lainatakseni näillä sanoilla pääsee jo pitkälle: Tule, kerro, kuuntele, usko, uskalla, sytytä, tahdo ja luota.

Mitä täydellinen keittiö sinulle tarkoittaa?

Minulle täydellinen keittiö tarkoittaa sellaista paikkaa, jossa voi luottaa 100% ympärillä olevaan. Ihmisiin ja työkaluihin, joiden kanssa, sekä avulla voi luoda parhaita makuja.

Täydellisessä keittiössä saa viettää aikaa lähimmäisten kanssa ja keskustella päivän tapahtumista.
Maistuvaa ruokaa ja maagista juomaa!

Jos haluat kokea ylivertaisen asiakaskokemuksen, niin voit tilata maksuttoman kartoituskäynnin ammattikeittiöösi täältä!

Fredman Group