COVID-19 runtelee matkailu- ja ravintola-alaa

23.4.2020

Tiedämme kaikki, että matkailu- ja ravintola-ala on ennen kokemattomassa kriisissä. Me fredmanilaiset pyrimme auttamaan jokaista asiakastamme tässä valtavan isossa murroksessa. Ratkaisumme tukevat liiketoiminnan jatkumista, uusiutumista ja kestävän kehityksen mukaista kasvua. Uskomme, että yhdessä voimme voittaa haasteet.

Kriisissä helposti haemme lyhytaikaisia ratkaisuja ja toimia

Elämme hetkessä, jossa normaali ei ole normaali. Meidän tulee kuitenkin katsoa tilannetta vastuullisesti ja arvojemme mukaisesti. Uskomme Fredmanilla vahvasti matkailu- ja ravintola-alan tulevaisuuteen ja haluamme jatkossakin olla kehittämässä tätä toimialaa innovatiivisesti yhdessä, koska se on reitti arvokkaampaan huomiseen. Ruokaturvallisuuden ja hygienian tärkeys on aina ollut merkittävässä roolissa ravintoloissa ja tässä pandemiatilanteessa se vain korostuu. Vallitsevan poikkeustilan aikana keittiö- ja ravintolatilojen puhtauteen tulee kiinnittää tavanomaista suurempaa huomiota sekä oman henkilökunnan että asiakkaiden turvallisuuden ja erityisesti ruokaturvallisuuden varmistamiseksi.

Muutos avaa uusia mahdollisuuksia

Maailma ei ole entisensä, mutta uskomme, että se tulee olemaan parempi versio edellisestä. Useat ravintolat ja ammattikeittiöt ovat taipuneet itselleen täysin uudenlaiseen toimintamalliin ja näyttäneet, minkälaisella ammattiylpeydellä työtä tehdään myös rajoituksista huolimatta. Fredmanin tahtotila on tukea ja auttaa asiakasta muutoksen läpiviennissä.

Myös meille vallitseva tilanne on ollut haastava. Samalla taisteluasenteella kuin asiakkaamme olemme kuitenkin jatkaneet kehitysprojektiemme eteenpäin viemistä. Uutta Chefstein®-palvelua oltiin lanseeraamassa kansainvälisesti toukokuussa ja tiimimme reissukalenteria täytti työmatkat kotikulmilta Tallinnaan, Wieniin ja Lontooseen, sekä muun muassa Chicagoon, Abu Dhabiin ja Singaporeen. Fyysisten joukkotapahtumien ollessa kiellettyjä suunnitelmia oli muutettava ja olemmekin nyt toteuttamassa aivan uudenlaista lanseerausta alustalle. Aikataulusta emme kuitenkaan ole tinkineet ja Chefstein®-palvelu tuleekin saataville alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Huhtikuussa julkaisimme chefstein.ai-sivustolla Chefstein® Lite -version, joka on ostettavissa kätevästi suoraan verkosta. Samasta osoitteesta voi jo myös varata ajan yksityisdemoon.

Lisäarvoa asiakkaan arkeen

Uskomme, että Chefstein®-palvelun avulla voimme auttaa asiakkaitamme täysin uusilla tavoilla ja tuoda lisäarvoa asiakkaan arkeen. Ammattikeittiötoimialalla on monia haasteita, kuten ruokahävikin vähentäminen, toiminnan tehostaminen ja automatisoiminen, sekä ruokaturvallisuuden ja hygieniatason parantaminen, joihin teknologiamme vastaa.

Hygienian ja ruokaturvallisuuden rooli on noussut koronapandemian myötä aivan uudelle tasolle ja palvelumme avulla haluamme nopeuttaa toimialan vakautumista entistä parempaan normaalitilaan. Tahdomme rakentaa asiakkaidemme kanssa yhdessä matkailu- ja ravintola-alaa kestävämmälle ja tehokkaammalle pohjalle siitä, mitä se tänä päivänä on.

Yhdessä voimme päättää, miten huomisen täydellinen keittiö toimii!

Peter Fredman
omistajayrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja
Fredman Group

Markku Lukkari
toimitusjohtaja
Fredman Professional Kitchen

Sanna Piha
toimitusjohtaja
Fredman Perfect Kitchen

Fredman Group