Kartonki on kuningas!

9.10.2020

Fredman on ollut ympäristön ystävä ja ekologisten tuotteiden taitaja jo kymmenen vuosikymmentä. Kehitämme jatkuvasti tuoreita ratkaisuja perinteisten tilalle, ja innostumme jokaisesta kehitysaskeleestamme ja ammennamme niistä lisävirtaa seuraaviin projekteihin. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa ympäristön huomioon ottamisen ulottuvuudet kasvavat entisestään! Tulethan mukaan kanssamme ekologisten pakkausten matkalle kohta vihreämpää tulevaisuutta?


 

Hyväksi havaitut ja ympäristöystävälliset

Jos kuunnellaan hetki historian havinaa, voidaan todeta, että jo juuriltaan Fredman on ollut ympäristön ystävä ja ekologisten tuotteiden taitaja. Perinteikkäältä Kauttualta ponnistanut Fredman on pioneerimaisesti tuonut paperi- ja kartonkiratkaisuja koteihin ja ammattikeittiöihin jo kymmenellä vuosikymmenellä, tarinamme alettua jo 1937. Suodatinpussit ja leivinpaperit kompostoituvat eivätkä jätä jälkeensä mikromuoveja tai muita ikäviä seuralaisia. Joutsenmerkkikin sen todistaa, nämä tuotteet ovat kategorioissaan erityisen ympäristöystävällisiä.

”Tiesithän, että Take away -ratkaisujamme saa myös biohajoavina?”

Eko tai muovi, laatu on taattu ”Professional Food Contact”

Riippumatta siitä, onko kyseessä muovinen rasia vai kartonkinen vuoka, kaikki tuotteemme täyttävät laatulupauksen Professional Food Contact. Biohajoava hampurilaisrasia siis on ihan yhtä hygieeninen ja turvallinen kuin muovilla päällystetty kolmioleipäkotelommekin – toki toivottavasti tiesitkin, että Take away -ratkaisummekin saat myös biohajoavina?

Tulevaisuuden ratkaisut tänään keittiössäsi

Vastuullisuusvisiomme mukaisesti haluamme vuoteen 2030 mennessä tarjota ainoastaan ekologisia ratkaisuja niin, että kaikki tuotteemme on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista sekä ovat kierrätettäviä.

Olemme jo hyvän taipaleen kulkeneet tätä matkaa, kinkkukin paistuu parhaiten meheväksi paperisessa paistopussissamme muovisen sijaan. Kehitämme jatkuvasti tuoreita ratkaisuja perinteisten tilalle, ja innostumme jokaisesta kehitysaskeleestamme ja ammennamme niistä lisävirtaa seuraaviin projekteihin. Juuri tällä viikolla testasimme onnistuneesti biokalvoa suodatinpussikutisteen päälliseksi – aivan mahtavaa!

”Kehitämme jatkuvasti tuoreita ratkaisuja perinteisten tilalle, ja innostumme jokaisesta kehitysaskeleestamme ja ammennamme niistä lisävirtaa seuraaviin projekteihin.”

Joustavia ratkaisuja Raumalta

Oma tehtaamme Raumalla on toimintamme sydän! Suurella ammattiylpeydellä tuotamme siellä ekologiset ratkaisut keittiöiden arkeen ja juhlaan.

Kierrätämme lähes kaiken tehtaalla syntyvän sivuvirran – sekajätettä syntyy vuodessa alle 150 kg koko tehtaallamme. Kartonkituotteita voimme kustomoida juurikin asiakkaan toiveiden mukaisesti, haluaisitko sinä kahvilaasi tai ravintolaasi tyylikkäät, omin värein ja logoin painetut, kotimaiset, kartonkiset Take Away -rasiat?

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa ympäristön huomioon ottamisen ulottuvuudet kasvavat entisestään! Tulethan mukaan kanssamme ekologisten pakkausten matkalle kohta vihreämpää tulevaisuutta? Kyytiin mahtuu aina samanhenkistä seuraa! Ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli etsit ekologista pakkausrasiaa tai -materiaalia ammattikeittiösi tai ravintolasi tarpeisiin – autamme mielellämme.

 

Marju Vroman
Director, People and Sustainability Programs

Fredman Group