Fredman tehtaanmyymälä avataan torstaina 12.11.2020

9.11.2020

Raumalla sijaitseva tehtaanmyymälämme on ollut suljettuna koronaviruspandemian aiheuttamana varotoimenpiteenä. Tällä toimenpiteellä olemme pyrkineet varmistamaan henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden ja turvallisuuden koronavirusepidemian aikana. Lisäksi olemme näin pystyneet turvaamaan kuluttaja- ja ammattikeittiöasiakkaillemme Fredman-tuotteiden häiriöttömän tuotannon ja jakelun. Tehtaan suojelu ja käynnissä pitäminen on meille kaikille fredmanilaisille ensiarvoisen tärkeää.

Nyt voimme iloksemme kertoa, että tehtaanmyymälä avataan torstaina 12.11.!

Koronaviruspandemia tuo muutamia muutoksia tehtaanmyymälään ja siellä asiointiin.

Tehtaanmyymälä on avoinna torstaisin ja perjantaisin klo 10-17.

Myymälän tiloissa suositellaan kerrallaan olevan enintään 10 asiakasta ja toivomme asiakkaiden käyttävän maskeja, huolehtivan turvaväleistä ja käsihygieniasta myymälässä asioidessaan. Mikäli olet flunssaoireinen, asioithan myymälässä vasta kun olet tervehtynyt. Vallitsevassa tilanteessa emme valitettavasti voi vastaanottaa bussiryhmiä myymäläämme.

Tervetuloa ostoksille!

Fredman Group