Tehtaanmyymälämme aukioloaikoja laajennetaan joulukuussa

27.11.2020

Raumalla sijaitseva tehtaanmyymälämme oli pitkään suljettuna koronaviruspandemian aiheuttamana varotoimenpiteenä. Myymälä avautui asiakkaille jälleen 12.11. ja asiakkaat ovat vierailleet meillä ahkerasti. Pystyäksemme tarjoamaan kaikille mahdollisuuden turvalliseen asiointiin myymälässämme, laajennamme aukioloa joulukuun ajaksi.

Joulukuussa myymälämme on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10-17.

Tammikuussa myymälässä siirrytään juhla-ajan jälkeen takaisin arkeen ja olemme avoinna tiistaista perjantaihin klo 10-16.

Myymälä on pullollaan laadukkaita tuotteita leivontaan, ruuanlaittoon ja puhdistukseen. Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoa Fredman-tehtaanmyymälästä löydät täältä.

HUOMOITHAN YSTÄVÄLLISESTI TURVAOHJEET ASIOIDESSASI FREDMAN-TEHTAANMYYMÄLÄSSÄ

Myymälän tiloissa suositellaan kerralla olevan enintään 10 asiakasta ja toivomme asiakkaiden käyttävän maskeja, huolehtivan turvaväleistä ja käsihygieniasta myymälässä asioidessaan. Mikäli olet flunssaoireinen, asioithan myymälässä vasta kun olet tervehtynyt. Vallitsevassa tilanteessa emme valitettavasti voi vastaanottaa bussiryhmiä myymäläämme.

Fredman Group