Kartonkiset leikkuualustat

Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Kaikki tuotteemme lunastavat aina lupauksemme Professional Food Contact – ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.

Suuren suosion saavuttaneet, kartongista valmistetut kertakäyttöiset leikkuualustamme ovat saatavilla myös ammattikeittiöihin. Kertakäyttöiset alustat soveltuvat perinteisten ravintola- ja suurkeittiöiden lisäksi erityisesti catering- käyttöön, messuille ja muihin maistatustilaisuuksiin, pop-up ja street food -ravintoloihin, torikahviloihin ja muihin haastaviin tilanteisiin, jossa tilapäiskeittiössä halutaan varmistaa paras mahdollinen hygieenisyys.

Ammattilaisille suunniteltu leikkuualusta on kooltaan 40 x 70 cm, ja pakkauksessa on 50 kpl alustoja. Kartonkinen leikkuualustamme kestää rasvaa ja kosteutta, ja on taipuisa, joten siitä on helppoa siirtää pilkotut raaka-aineet astiaan. Asiakkaidemme kokemuksen mukaan alusta toimii erinomaisesti myös tarjoilu- tai vaikkapa kakkualustana.

Ruoan valmistukseen sopivat tuotteemme lunastavat aina lupauksemme ”Professional Food Contact” – ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.

Tuotetta on saatavilla keittiöammattilaisten Fredman-verkkokaupasta ja tukuista.

OSTA LEIKKUUALUSTAT

Fredmanin verkkokaupasta

Siirry tilaamaan

Fredman Group